Tümünü Gör

Çevre Dostu Yeni Ürün: Nişastadan Poşet

İlka, Bio Composed Poşet üretimine başlıyor. Tamamen patates nişastasından üretilen Bio Composed ile İlka, ürün gamını çeşitlendiriyor. Doğal bir hammadde olan nişasta ile üretilen Bio Composed Poşetleri, çevre bilinci yüksek Avrupa ülkelerinde yeni trend haline gelirken, Türkiye’de de İLKA bu poşet türünde fark yaratmayı hedefliyor.

DOĞADA RAHATLIKLA ÇÖZÜLÜYOR İLKA plastik, poşet atıklarını geri dönüştürerek çevre duyarlılığını her attığı adımda gösteriyor. Şimdi de Bio Composed Poşetleriyle duyarlılığını bir adım daha öteye taşıyarak, bu konuda aksiyon almaya devam ediyor. İLKA’nın, doğada çözülebilen yapısıyla bu poşet türü dünya eko sistemine katkı sağlıyor.

İLKA’NIN EV TİPİ STRETCH FİLMİ RAFLARDA YERİNİ ALMAYA HAZIRLANIYOR! Stretch film tipi üretimine yepyeni metrajlı bir ürün ekleyen İLKA, son tüketiciyi hedeflemeyi planlıyor. 100mt’lik kutulu stretch filmi ile yerel market raflarında yerini alarak, müşterilerin farklı ihtiyaçlarına cevap vermeye hazırlanıyor. Bunun yanı sıra kayar bıçaklı olarak tasarlanan kutularda stretch filmleri istediğiniz boyutlarda kesmek artık çok daha kolay. Kayar bıçak teknolojisi stretch filmin istenilen boyutta kesilmesini sağlarken, bıçakların elle temas etmesini engelleyen korumalar kullanılıyor.